Bakgrund
Året var 1998 när Peter Dimopoulos startade en enskild firma med plattsättning som främsta verksamhet. Han drömde om att få arbeta det han brinner mest för och vad han ville mest av allt var att få vara med från utrivandet till färdigställande.
Han ville göra det många andra inom yrket inte gör och skräddarsy lösningar för privatpersoner. Peter erbjöd då en helhetslösning med alla yrkesgrupper och arbetade mycket med underentreprenörer.
Det gick ganska snabbt för Peter och som företag växte det så att det knakade. Han blev kontaktad av många privatpersoner som ville arbeta med honom genom rekommendationer. Hans främsta marknadsföring var kunder som var så nöjda att dem spred ordet vidare.
2004 fick Peter omvandla till ett aktiebolag och började nu arbeta med ytterligare en kundgrupp, nämligen företagen.
Idag arbetar Peter fortfarande som plattsättare med ytterligare 4 anställda, alla med den där speciella fingertoppskänslan. Kvalitet är ledordet och för Peter och hans män är kunden alltid i fokus.

Affärsidé
Gamla Enskede Plattsättning AB:s affärsidé är att skapa helhetslösningar inom plattsättning och totalentreprenad. Vi vill vara det självklara valet för såväl företagare som privatpersoner och ge bästa service till det bästa priset. För oss är kvalitet ledordet och vi håller alltid vår tidsplanering.